English disaster


Aseara s-au terminat preliminariile pentru CE de fotbal din 2008.

Tricolorii nostri s-au calificat,in sfarsit,la un Campionat European,prima data dupa 8 ani.Si au facut-o de pe primul loc al grupei.Felicitari lor si bafta la Euro!

Dar marea surpriza a fost ca Anglia a ratat calificarea la Euro.N-aveau nevoie decat de un egal in ultimul meci,pe teren propriu,cu Croatia si totusi au pierdut,cu 2-3,la capatul unui meci fantastic ca desfasurare.Au pierdut,cum se spune,pe barba lor.Iar croatii au fost laudati pentru ca desi nu mai aveau pentru ce lupta,au facut-o de o maniera impresionanta.

Unii,poate mai realisti,au pus prestatia croatilor pe faptul ca rusii i-ar fi stimulat financiar puternic pe croati ca sa castige meciul asta.De ce ar fi facut rusii asta?Pai,in cazul unei victorii croate,alaturate unui succes rusesc(in fata Andorrei),rusii ar fi depasit in clasament Anglia si s-ar fi calificat la Euro in dauna englezilor.

Ambele conditii au fost indeplinite si astfel Rusia s-a calificat la Euro ,in dauna Angliei care sufera acum dupa aceasta ratare.

Sincer,parca prea mergeau granzii astia din Europa,asa, in grup,la Euro,parca voiam o surpriza si ea s-a produs.Si stiti vorba:Asa-i fotbalul si de asta ne place,pentru ca are si doza lui de imprevizibil!

Asadar,Romania a reusit de data asta ce n-a reusit Anglia:sa se califice la Euro 2008.Bravo lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s