CFR-campioana tarii


S-a terminat si aceasta editie de campionat in Liga 1,o editie in care s-au proferat cele mai multe acuze in vreme ce calitatea jocului de fotbal prestat a scazut destul de mult.

CFR Cluj a luat titlul de campioana,dupa ce a invins pe U Cluj cu 1-0 si a obtinut primul ei titlu din istorie si primul al unei echipe din provincie dupa 17 ani.

Personal,imi pare bine ca totul s-a terminat astfel-ca sa mai ia titlul si altcineva din afara Bucurestiului si ca sa mai taie din elan unor echipe ce credeau ca totul li se cuvine precum Steaua.

Nu sunt nici anti-stelist,nici pro-CFR si nici nu ma amagesc cu ideea ca acest titlu a fost obtinut exclusiv cu mijloace cinstite de clujeni dar daca ei au castigat la final,nu-mi ramane decat sa le salut succesul.

Acum CFR,datorita acestui titlu obtinut azi, este calificata direct in grupele Ligii Campionilor,ceea ce-i va aduce multi,foarte multi bani-prin simpla prezenta si tot ia cateva milioane de Euro,gloria de a fi participat in competitia celor mai bune echipe din Europa dar si beneficii considerabile de imagine prin aducerea la Cluj a unor echipe de renume din fotbalul european.

Corect ar fi sa spun felicitari CFR si bafta pe mai departe(veti avea nevoie!)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s