Phoenix si Spin canta de Zilele Pitestiului


Marti,20 Mai 2008, orasul Pitesti sarbatoreste a 620-a aniversare iar municipalitatea a pregatit un program special organizat sub denumirea de Zilele Pitestiului.

De fapt, zilele Pitestiului sunt doar 20 si 21 Mai, aceasta din urma zi fiind ziua in care sunt praznuiti Sfintii Constantin si Elena despre care am aflat, cu aceasta ocazie, ca sunt patronii spirituali ai municipiului Pitesti, dar manifestarile vor incepe de duminica.

Unul din reperele acestui program va fi concertul trupelor Phoenix si Spin, care va fi sustinut chiar de Ziua orasului,pe 20 mai, in Piata Primariei si va fi urmat de un spectaculos foc de artificii.

O zi mai tarziu, maestrul Tudor Gheorghe va vizita orasul nostru si va sustine la Casa Sindicatelor un extraordinar concert vocal-simfonic acompaniat de corul Filarmonicii Pitesti.

In celelalte zile, pana vineri 23 mai, vor avea loc manifestari de tot felul din care amintim:un vernisaj al unei expozitii de caricaturi anti-razboi si obiecte de arta realizate de artisti din Kragujevac-oras din Serbia infratit cu Pitestiul- (luni,0ra 18, Muzeul Judetean) sau Festivalul multietnic (joi,ora 10, vineri, ora 18, Strada Victoriei, Piata Vasile Milea).

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s