Sa inceapa Jocurile!


Astazi, 8.08.2008, la ora 8.08 p.m(ora Chinei) incepe cel mai important si mai asteptat eveniment sportiv al anului: Jocurile Olimpice de la Beijing(8-24 August 2008)

Jocurile Olimpice, ajunse la a 29-a editie, reprezinta cea mai mare sarbatoare a sportului, momentul suprem asteptat de sportivi din intreaga lume pentru a straluci si a da ce au mai bun din ei, pentru a obtine gloria mult visata.

Jocurile Olimpice au reprezentat de-a lungul timpului un eveniment cu o semnificatie deosebita, sa ne amintim doar ca in Antichitate, orice batalii sau razboaie erau intrerupte pe perioada Jocurilor, privite ca un moment de reconciliere si competitie cinstita intre natiuni.

S-a vorbit foarte mult ca Jocurile de azi nu mai pastreaza mare lucru din idealurile initiatorilor lor, ca „Important e sa participi” este un slogan desuet, ca Jocurile din acest an sunt cele mai politizate din ultimele decenii.Cu toate acestea, competitia olimpica poseda un magnetism unic si e un spectacol planetar care suscita un interes urias.

Astazi, editia Beijing 2008 incepe cu o festivitate de deschidere care este descrisa ca fiind cea mai spectaculoasa din istorie.

Urez succes tuturor sportivilor care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Beijing!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s