Alonso,eroul noptii in Singapore


Dupa multi ani, am urmarit o cursa de Formula 1.Este vorba de Marele premiu al statului Singapore, care a atras atentia intregii lumi a sportului in ultimele zile fiindca a fost vorba de prima cursa nocturna din istoria „Marelui Circ”.

A fost, fara indoiala, o aventura pentru toti pilotii care nu au mai evoluat intr-o cursa care sa se dispute noaptea.Britanicul Lewis Hamilton chiar declara inaintea cursei:”Va fi incredibil sa mergi cu 300 km/h la lumina reflectoarelor”.

Pentru asigurarea unei optime iluminari pe circuit, s-au montat 1500 de proiectoare si 12 generatoare duble, care sa preintampine orice situatie nedorita.

Din fericire, cursa s-a disputat fara probleme din acest punct de vedere iar mie unul mi-a placut chiar si numai pentru elementul de noutate pe care l-a adus, mi-a placut cum erau luminate impozantele cladiri din capitala omonima a statului Singapore, in fine,mai multe lucruri.

Se pare ca totul face parte dintr-o campanie de promovare a turismului in Singapore, o tara in plina dezvoltare, care a inclus, printre altele, si constructia acestui circuit de Formula 1.

Cursa a fost castigata de fostul campion mondial, spaniolul Fernando Alonso, care nu mai castigase un Mare Premiu de Formula 1 de mai bine un an, si care a fost urmat in clasament de germanul Nico Rosberg si de britanicul Lewis Hamilton.

La general, Hamilton e lider, cu sapte puncte avans fata de locul 2, brazilianul Massa de la Ferrari, cu trei curse inaintea finalului de sezon.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s