Britney renaste in patria Beatles-ilor


Aseara au avut loc MTV European Music Awards, la Liverpool, in orasul Beatles-ilor si al faimosului si inaltatorului „You’ll never walk alone”.

Prezentat de Katy Perry, interpreta hitului „I kissed a girl”, showul de aseara, altfel unul destul de reusit, a adus pe scena de la Liverpool cateva din cele mai in voga nume ale muzicii internationale: Beyonce, Kanye West, Pink, Duffy, Take That, The Ting Tings etc.

Cele mai multe premii le-au luat Britney Spears(Album of the Year, Act of 2008),care nu a venit insa la Liverpool, fiind ocupata cu lansarea unui nou videoclip si trupa americana de rock 30 Seconds To Mars (Rock Out, Video Star).

Catgeoria Best Romanian Act a fost castigata anul acesta de trupa Morandi care putea sa plece insa cu 2 premii, dar a ratat calificarea in finala categoriei Europe’s Favourite, castigata de turcul Emre Aydin, in dauna mai cunoscutilor Dima Bilan din Rusia sau Leona Lewis din Anglia.

De asemenea, singurul membru al trupei Beatles inca in viata, Paul Mc Cartney, a primit un premiu pentru intreaga cariera muzicala de la un alt nume mare al muzicii, Bono, solistul trupei U2.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s