Elena castiga cursa pentru Moscova


Elena Gheorghe este marea castigatoare a selectiei nationale Eurovision 2009. Melodia ” The Balkan Girls” a castigat marea finala a competitiei nationale si va reprezenta Romania la concursul de la Moscova din luna mai. Reprezentanta noastra va trebui sa treaca mai intai printr-o semifinala pe data de 12 mai si daca va trece de ea, se va califica in finala din 16 mai. Elena i-a invins in clasamentul cumulat (juriu+ televoting) pe Catalin si pe Blaxy Girls, care au castigat cele mai voturi de la public.

Ma bucur pentru Elena ca a castigat, pentru ca mi s-a parut ca a avut o piesa foarte buna, dublata si de un show de calitate dar si in baza unei simpatii pe care nu o ascund pentru aceasta interpreta care sper sa ne bucure la Moscova.

Spuneam anterior ca melodia ei s-ar plia bine pe o reteta care a avut succes la Eurovision in ultimii ani : o tara aduce o fata sexy, vine cu cateva dansatoare care impreuna cu interpreta se misca lasciv pe o piesa ritmata si fac si publicul sa se ia dupa ele. Proiectul „The Balkan Girls” pare sa aiba toate aceste ingrediente pentru a reusi sa obtina un rezultat bun.

Asa deci, sarcina cade in seama TVR, care trebuie s-o promoveze cat de bine poate pe Elena si al ei proiect dar cu mare atentie…

Iata si piesa invingatoare:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s