Zarurile au fost aruncate


Romania- Serbia 2-3 (Marica’ 51, D.Stoica’ 74- Jovanovic’ 18, D.Stoica’ 44-autogol, Ivanovic’59)

Serbia ne-a invins in partida de aseara si ne-a redus la minim sansele la calificare la Mondialele din Africa de Sud, dupa un meci in care ai nostri chiar daca au vrut, nu au si putut sa se impuna in fata bataiosilor lor adversari. Pacat ca ai nostri s-au trezit la viata dupa ce deja primisera doua goluri si au aratat ca pot juca mai bine, au dat doua goluri cu care au intretinut o plapanda speranta in revenirea pe tabela dar insuficient.

Putem invoca sansa avuta de sarbi, care au marcat dintr-un ricoseu fericit, un corner (au marcat din ofsaid) si au beneficiat si de un autogol al nostru dar trebuie sa recunoastem si ca au fost tare bine asezati in teren de un antrenor meserias si ca au speculat la fix ezitarile noastre.

Imi pare bine ca unul dintre cei mai buni jucatori romani de aseara a fost un pitestean, Cristi Tanase si cred ca este un castig pentru viitor la echipa nationala. E bine ca Piturca a avut curajul sa-l introduca inca de la pauza. N-am inteles insa de ce atat de mediatizatul Max Nicu, care a primit recent cetatenia romana, nu si-a gasit un loc nici pe banca de rezerve. Poate va intra cu Austria, dar poate trebuia incercat si aseara.

Pentru noi urmeaza,miercuri, meciul cu Austria, in care iarasi trebuie neaparat sa castigam, pentru a mai intretine si discutatele sanse matematice la CM. Altfel, ma alatur si eu celor care sustin ca e necesara o schimbare la nivelul bancii tehnice, sa vina cineva cu idei noi, sa aranjeze altfel piesele pe tabla pentru a nu mai simti ca zarurile au fost aruncate inainte de vreme.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s