Razvan Lucescu e selectioner!


Razvan Lucescu este noul selectioner al nationalei Romaniei.In varsta de 40 de ani, el ii succede lui Victor Piturca, demis luna trecută dupa rezultatele slabe de la inceputul preliminariilor CM 2010. Razvan va ramane insa si „principal” la FC Brasov pana la sfarsitul acestei editii de campionat.

Mie imi pare bine ca Razvan Lucescu a fost numit in aceasta functie si sper ca nationala sa aiba succese sub comanda sa. E un antrenor tanar, aduce un suflu nou la nationala, mi se pare un tip istet si ambitios.

Unii spun ca e „fiul lu’tata”. Si ce-i cu asta? Tatal lui, Mircea Lucescu,este antrenorul roman cu cele mai bune rezultate in Europa in ultimii ani ceea ce este, neindoielnic, un motiv de mandrie. Il influenteaza in cariera pe Razvan? Foarte bine, si asa se poate castiga experienta mai ales ca-i leaga o relatie atat de stransa. Astfel de considerente aduse de contestatarii lui Lucescu Jr. frizeaza mai mult lipsa de argumente.

Dar asta nu inseamna ca Razvan Lucescu nu are personalitatea lui si nu-si va face bine treaba ori ca nu va sti sa coopereze cu unii internationali, poate mai dificili de felul lor. Ar putea fi „un pumn de fier intr-o manusa de catifea”.

Eu unul ii urez succes si sper sa-si indeplineasca obiectivul: calificarea nationalei la Euro 2012 dar si sa ne scoata onorabil din actuala campanie aproape compromisa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s