Fotbal, muzica si alegeri- cocktail de iunie


Duminica romanii sunt asteptati la sectiile de votare pentru ca au loc alegerile europarlamentare. Altfel spus, suntem chemati sa-i alegem pe cei 33 de europarlamentari care vor reprezenta interesele tarii noastre in urmatorii 5 ani in legislativul european. Este un scrutin care nu pare a-i motiva prea mult pe oameni sa mearga la urne, drept pentru care cred ca se va inregistra un absenteism major, prin asta intelegandu-se  si ca romanii dau si un vot de blam clasei politice care i-a dezamagit de atatea ori.

Un candidat spunea aseara, in singura dezbatere de profil pe care am urmarit-o in aceasta perioada, ca, de exemplu, in P.E. se iau unele decizii care pot sa-l influenteze si pe cetateanul roman, care, cand se pune problema aplicarii unei anume masuri si la noi, aude formula „asa cere Uniunea Europeana”,  si nu intelege de ce. Acea masura poate fi ideea unui europarlamentar si se poate rasfrange pozitiv ori negativ si asupra altor tari. De asta si nu numai candidatul incerca sa-i convinga pe oameni sa iasa la vot, sa scoata in evidenta miza acestor alegeri.

Eu, unul, cred ca am sa merg la vot, sa-mi spun parerea si sa trimit pe aceia care cred ca ar merita sa mearga din partea Romaniei in structurile europene.

Euroalegerile sunt doar unul din evenimentele acestui weekend, cu multe atractii: avem meciul Lituania-Romania, finale de tenis (rezultatele le aflati in stanga), premiile muzicii romanesti. Avem de toate,  vorba cantecului!

Reclame

Un gând despre „Fotbal, muzica si alegeri- cocktail de iunie

  1. AI DREPTATE !AVEM DE TOATE DAR NU AVEM CE NE TREBUIE:
    POFTA DE MUNCA!CRED CA MULTI NICI NU STIU DESPRE CE VORBESC…………………………………………………………………..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s