Tristul destin al lui Michael Jackson


Intreaga lume a muzicii deplange moartea celui care a fost regele muzicii pop, Michael Jackson, care a incetat din viata in aceasta dimineata, in urma unui atac de cord, la varsta de 50 de ani.

 Michael Jackson a fost un cantaret de exceptie, care lasa in urma o cariera prodigioasa. A redefinit muzica timpurilor sale, a inventat noi ritmuri, noi miscari care au fost preluate si de altii si este singurul interpret de muzica din lume despre care am auzit ca i s-a spus „megastar” intr-o vreme in care acest termen chiar insemna excelenta-n domeniu.

Imi amintesc cat am citit despre concertul sau de la Bucuresti din 1992, care ar fi fost impresionant si sub aspectul spectacolului creat dar si al implicarii publicului, intr-o tara care de abia scapase de comunism, ceea ce demonstra ca oamenii erau constienti de valoarea artistului.

Din pacate pentru el, se pare ca aceasta celebritate, ajunsa la cote imense, l-a coplesit si a sfarsit daunandu-i, iar viata lui a devenit un thriller, dupa numele celebrei sale melodii. A crezut ca isi poate permite orice fiindca fanii il idolatrizau oricum si a confirmat o lege nescrisa conform careia marile talente ale muzicii au un destin trist, poate si din vina lor.

Michael Jackson a ajuns acum intr-un altfel de Neverland. Dumnezeu sa-l odihneasca!

2 gânduri despre „Tristul destin al lui Michael Jackson

Lasă un comentariu