Incepe Turul Frantei 2009!


 Astazi incepe a 95-a editie a Turului Frantei, cea mai importanta competitie ciclista a anului dar si unul dintre evenimentele sportive de prima marime ale fiecarei veri.

Chiar daca a fost macinata de numeroase scandaluri de dopaj de-a lungul timpului, Marea Bucla, cum mai este cunoscut Turul Frantei, ramane o competitie populara care atrage in fiecare an o multime de spectatori si telespectatori din intreaga lume.

Editia de anul asta se anunta mai interesanta ca niciodata pentru ca se intoarce americanul Lance Armstrong, castigatorul a 7 editii consecutive din TdF dar si castigatorul din 2007, Alberto Contador, iar amandoi sunt in aceeasi echipa (si coechipieri dar si rivali, cum s-ar zice). Nu va lipsi nici castigatorul de anul trecut, spaniolul Carlos Sastre. 

Avem si anul acesta etape atractive (in prima saptamana, 2 in Spania!), dar si etape de munte in care se vor da lupte grele pentru victorie, ce ne vor captiva pe noi toti, telespectatori ai Turului. Ce mai, e o editie ce nu trebuie ratata!

Programul il gasiti AICI .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s