Inca o minune


Unirea a mai daramat o bariera. A invins si pe Sevilla, a treia forta a Spaniei. Ce mai conteaza ca a facut-o datorita unui autogol? Norocul e de partea cui il merita, de partea celor care s-au straduit din greu sa anuleze decalajul de valoare dintre cele doua echipe si au reusit, un noroc care nu e picat din cer, este si rodul efortului si al spiritului pozitiv care domina la Urziceni.

8 puncte in Liga Campionilor, mai mult decat au realizat Steaua sau CFR in ultimii ani si prima victorie pe teren propriu in Liga din ’96 incoace (cu precizarea ca intre ’96 si 2006 n-am fost in Liga)- sunt lucrurile pe care le va retine istoria, in ciuda tuturor clevetelilor.

Arhitectul acestei echipe, Dan Petrescu, are ocazia de a-si incorona opera cu o calificare in optimile Ligii, trebuindu-i doar un punct in deplasarea de la Stuttgart. De primavara Europa League e sigur, dar poate merge mai departe pentru premiul cel mare. Ca un concurent la „Vrei sa fii miliardar”, care e in fata intrebarii pentru miliard si se gandeste daca sa riste sau sa ramana cu ce-a agonisit pana atunci.

Stiu sigur ca Petrescu si baietii sai vor alege prima varianta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s