Misiune indeplinita


Ca de multe ori in ultimul timp, discutiile televizate vizeaza mai mult latura de scandal in dauna unor lucruri mai concrete, interesante pentru omul de rand. „Paine si circ”, era o vorba din Roma Antica si se aplica si in zilele noastre.

Toate disputele politice din ultimele zile au pus in umbra un succes al Romaniei in Uniunea Europeana, acela ca avem comisar european pe agricultura (domeniul pe care l-am dorit), pe Dacian Ciolos, asa cum au propus/impus bravii nostri politicieni!

Asta nu va schimba dintr-o data mediul agricol de la noi sau pozitia Romaniei in UE, dar e imbucurator ca sunt scosi in fata si de-ai nostri si ca sunt considerati oameni capabili, demni sa fie pusi in functii mari. Asta in tipul unei crize multiple: economica, politica dar si sociala.

Lista completa a comisarilor europeni AICI .

Reclame

Un gând despre „Misiune indeplinita

  1. Irelevant, din pacate, Graeme. Si daca e, avem critici; daca nu aveam, aveam critici ca de ce nu avem; daca e altul.-> vor aparea voci ca de ce e altul, nu altul… si tot asa pana la sfarsitul pamantului! Trist si Haios in acelasi timp!
    Zi buna si bafta la promovare! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s