Ziarul care aduce cartea


1220656

Anul asta majoritatea publicatiilor si-au rasfatat cititorii cu bonusuri la ziare : de la carti mai mari sau mai mici, din literatura romana sau universala, albume de calatorii, de pictura, Cd-uri/Dvd-uri cu muzica de toate genurile si filme asemenea, la preturi convenabile, oricum mai bune decat in comert.

Colectiile de beletristica (Adevarul, care a inceput din 2008, Jurnalul National sau Cotidianul) au fost la mare cautare, dar doritorii si-au imbogatit biblioteca si cu titluri dintre cele mai diverse, din domenii variate.

Ca a fost ca o investitie pentru viitorul lor (” sa am ce face cand oi iesi la pensie”) sau al copiilor („sa le las ca un fel de mostenire”), sau ca sa arate bine in biblioteca familiei, cartile, albumele etc. au suscitat mare interes printre oameni. A fost o situatie din care ambele parti au castigat: atat publicatiile, carora le-au crescut vanzarile, intr-o epoca in care presa tiparita a pierdut teren, cat si cei interesati, care si-au facut o rezerva de carti, la preturi bune.

E un fenomen pozitiv ce m-a facut sa observ ca pe piata sunt atatea posibilitati pentru a te „cultiva” intelectual, trebuie indeplinite cumulativ 3 conditii pentru a te bucura de ele: sa ai bani, sa ai timp si sa ai interes.

Anunțuri

Un gând despre „Ziarul care aduce cartea

  1. Unul s-a dus la biblioteca si a cerut carti „cam atat de multe”… Cum vezi, dimensiunea conteaza, chiar si la carti 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s