Isteria violeta


Am privit intai mirat, apoi alarmat de seriozitatea cu care o parte insemnata a mass-mediei a discutat in ultimele zile despre flacara violet si atacurile energetice asupra politicienilor. Acest subiect a fost, insa, tratat de marea masa de oameni, asa cum merita, ca o stupizenie si s-au facut nenumarate glume si mistouri pe seama lui.

Culoarea violet a fost popularizata serios in ultimele zile pana cand a fost compromisa. Si tocmai acum cand am descoperit ca imi place mult! Nu puteam ramane noi la violetul de gentiana, la violetele de Parma, la cunoscutul refren „Violete pentru fete/Pentru cei care iubesc”, sau de melodia celor de la Coldplay, „Violet Hill”, trebuia acum sa stim si de flacara violet si de ce poate ea sa (des)faca?

Unii au profitat de ocazie extinzand sfera discutiei la domeniul paranormalului scotand la lumina diversi oameni priceputi intr-ale stiintelor oculte, lungind vorba din lipsa de subiecte.

Totusi, hai sa trecem la lucruri serioase, sunt atatea probleme de rezolvat, o ampla criza economica. Sa nu ne lasam manipulati de circul care ni se ofera pentru a suplini lipsa de solutii si sa ne vedem de ale noastre pentru a ne face noi viata mai buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s