Mutu, prins din nou dopat!


Adrian Mutu are din nou probleme: a  fost depistat pozitiv cu sibutramina (o substanta care inhiba senzatia de foame si folosita cand vrei sa slabesti) la un control anti-doping facut pe 10 ianuarie, dupa un meci al echipei sale, Fiorentina, in care a dat un gol din cele 7 cu care ne-a uimit la inceput de an. Daca proba B va confirma acest rezultat, Mutu risca o suspendare din activitatea competitionala de minim un an.

Numai ca scandalul drogurilor, in care a fost implicat pe cand juca la Chelsea, atarna, in continuare, ca o tinichea de coada lui si ar putea fi judecat ca un recidivist, putand sa primeasca pana la 4 ani de suspendare, ceea ce la varsta lui de 31 ani, i-ar cam pune capat carierei.

Voi rezista, pana la aparitia de noi date, tentatiei de a porni un suvoi de invective la adresa lui Mutu care, orice ar fi fost, nu avea voie sa-si faca asta. Cum sa repeti o greseala care ti-a marcat cariera si putea sa ti-o si incheie? Primele vesti arata ca si-a facut-o singur, drept pentru care tot singur va trage si ponoasele.

Si astfel vom relua discutia despre fotbalistul talentat, pe care-l strica un comportament deviant. Unul care acopera imaginea buna a unui sportiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s