Impresii olimpice


olympic champions

Continuu sa urmaresc la Jocurile Olimpice de iarna disciplinele care ma atrag cel mai mult, adica schiul alpin si patinajul artistic si citind relatarile din presa (atatea cate sunt) sunt impresionat de unele povesti de viata pe care le aflam despre unii sportivi care participa si unii chiar castiga medalii la Jocurile Olimpice. Oameni ca si noi, participanti la competitia in care sportivii isi depasesc limitele, sfideaza orice disconfort, pentru a-si atinge obiectivul visat.

Si ca tot vorbeam de schi si patinaj, sa va spun ce am observat dupa ce am urmarit cateva dintre probe: se schimba ierarhiile. Odata, Austria domina probele de schi alpin, acum nu au reusit sa ia decat o singura medalie de aur, la slalom super-urias feminin. La fete, am descoperit-o de abia acum pe cea mai buna schioare a momentului, americanca Lindsey Vonn, o tanara de 25 de ani frumusica si talentata, si care participa/a participat la toate probele.

Iar la patinaj, in proba regina, cum o considera unii, cea de dans, perechea din Canada (Tessa Virtue/Scott Moir) care a castigat titlul olimpic mi-a placut foarte mult, sub toate aspectele, drept pentru care vi i-am prezentat si dvs. putin mai sus.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s