Piesa Romaniei pentru Eurovision 2010


Aseara a avut loc selectia nationala pentru concursul Eurovision din acest an, care va avea loc in capitala Norvegiei, Oslo. Ea a fost castigata de duetul format din Paula Seling si Ovi, care au interpretat melodia ” Playing with fire”.

Dupa o competitie in care am avut si unele interpretari mai bune, dar si multe altele mai slabe, sunt multumit de rezultatul final. Paula si Ovi se completeaza destul de bine in aceasta piesa antrenanta si ar putea avea succes la Oslo.  

Daca despre Paula Seling ati putea sti mai multe lucruri, sa va spun ceva despre partenerul ei de scena: Ovi (pe numele lui real, Ovidiu Cernauteanu), locuieste de 10 ani in Norvegia si chiar a participat din partea acestei tari, la festivalul Cerbul de Aur, de anul trecut, unde a luat premiul de popularitate si dar si „Cerbul de bronz” (locul 3) si iata-l acum in postura de a reprezenta tara noastra la concursul care se va tine in patria sa adoptiva.

Oricum, am prevazut ca tot una dintre concurentele cunoscute (gen Luminita Anghel, Paula Seling sau chiar Anda Adam) va castiga selectia pentru ca la noi nu castiga trupe/cantareti nou-veniti in muzica, iar publicul nu-i cunoaste pentru a-i putea vota. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s