Cel mai bun ambasador al Romaniei


Este sportul si ni s-a mai demonstrat inca o data asta la sfarsitul de saptamana trecut cand am trait doua mari bucurii datorita sportului.

Pe de o parte, am salutat victoria boxerului nostru Lucian Bute care si-a aparat pentru a cincea oara centura de campion mondial in categoria sa, supermijlocie, invingandu-l pe Edison Miranda la Montreal, in fata a zeci de mii de oameni. Se spune ca super-pugilistul nostru ar putea boxa viitorul meci la Bucuresti.

Dupa-amiaza, ne-am bucurat de victoria Oltchimului la handbal feminin coroborata cu calificarea echipei valcene in Finala Ligii Campionilor. Au invins cu 24-20 pe Gyor si au  realizat o performanta fantastica.

S-a tot vorbit de obiectivul fetelor, de a ajunge in finala, dar pe soptite, ca despre un vis pe care vrei sa ti-l implinesti, dar nu vorbesti prea mult despre el, ci muncesti pentru a-l atinge. Si asta au facut fetele, pas cu pas, victorie cu victorie, pana au ajuns sa se lupte cu trofeul pe masa. Acum vor juca cu Viborg, campioana Europei, cu care au jucat si in grupe.

Intr-o perioada in care nu auzi decat de criza, de nenorociri, de nori amenintatori, se mai ivesc, iata, si raze de soare care ne aduc bucurii. Si ele vin dintr-un domeniu unde se munceste foarte mult, de multe ori in niste conditii improprii, dar care reuseste, totusi, in mod constant, sa produca succes: sportul. Cel mai bun ambasador al Romaniei in momentul de fata, dincolo de orice gargara.

Reclame

2 gânduri despre „Cel mai bun ambasador al Romaniei

  1. Sper ca Oltchimul sa nu se multumeasca doar cu prezenta in finala,ci s-o si castige!!Viborgul are un buget de 3.000.000 de euroiar Oltchimul unul de 2.500.000 de euro,cu alte cuvinte se-ntalnesc cele mai bogate echipe din handbalul feminin de pe glob!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s