Concediile medicale


De ieri au intrat in vigoare noile reglementari privind concediile medicale. Cred ca stiti cu totii despre ce e vorba. La prima vedere, este o masura salutara pentru ca deja ne confruntam cu o crestere mare a concediilor medicale luate pe nedrept.

Dar ea este mai complicata decat daca ar parea si da nastere la unele situatii absurde de tipul celor carora pacientul cautat se afla in imposibilitatea de a raspunde, din varii motive ce ar putea tine, inainte de toate, de el. De asta s-au inventat niste intervale orare ( 8,00 – 11,00, 12,00 – 17,00 şi 18,00 – 20,00) in care persoana poate fi vizitata. Dar te poti increde ca vor fi respectate?

 In plus, ii pune intr-o postura ingrata pe medici, fie ca sunt ei de familie sau specialisti. Primii se vor teme sa mai dea concedii, chiar daca unii chiar au nevoie, iar ceilalti depind de activitatea medicilor de familie.

Reclame

Un gând despre „Concediile medicale

  1. povestea cu vizitele la domiciliu nu va tine mult , cred eu … cine o sa stea sa alerge dupa bolnavi ? … in afara de asta se va ajunge la mica invoiala , spun eu … caracterele raman aceleasi, cutumele la fel … nu va schimba mare lucru o lege …

    in afara de asta rata de concedii medicale este o consecinta a concedierilor abuzive … de asta nu vorbeste nimeni .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s