S-a deschis Trivale Mall!


Sambata trecuta a avut loc la Pitesti deschiderea Trivale Mall, despre care tineti minte ca va vorbeam la finalul anului trecut. Pe locul anticului magazin Trivale, care domina centrul orasului, a fost construit un centru comercial modern.

Astfel, sambata, dupa ora 11, s-a deschis noul Mall care a fost imediat luat cu asalt de pitestenii curiosi (asta dupa ce un sobor de preoti au oficiat o slujba, n-am inteles de ce au amestecat lucrurile, dar in fine).

Astfel, avem de-a face cu o constructie frumoasa pe dinafara, iar inauntru magazine de tot felul (mai mult de haine), obiecte electronice si electrocasnice, parfumuri, restaurante, baruri, loc de joaca pentru copii, farmacie, firme de telefonie mobila precum si o cafenea cocheta.

Nu m-a impresionat, insa, nimic in special. Nu am gasit branduri care sa-si afiseze produsele dar asta, poate, cu timpul. Cred ca vor mai aparea magazine, fiindca am vazut locuri goale prin Mall, probabil s-au grabit sa-l deschida. Deocamdata, insa, nu cred ca poate reprezenta o concurenta serioasa pentru Euromall. Il avantajeaza, totusi, pozitia, in centrul orasului.

Voua, pitestenilor care l-ati vizitat, cum vi s-a parut?

Reclame

Un gând despre „S-a deschis Trivale Mall!

  1. Pingback: S-a deschis Trivale Mall! - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s