Dupa Let’s do it Romania


Actiunea de ecologizare Let’s do it Romania n-a fost o idee proasta sau cel putin nu mi s-a parut mie a fi.  La acea vreme nu puteam sti daca si-a atins tinta, dar apreciam initiativa acelor tineri voluntari care si-au unit fortele pentru a curata locurile din jurul lor de gunoaiele lasate la intamplare de altii.Au fost si voci care au contestat-o spunand ca nu e normal ca unii sa stranga deseurile altora.

Dar au inceput sa apara poze pe net prin care vedem ca prin locurile curatate cu aceasta ocazie au reaparut gunoaie si am mai aflat si ca un primar din Arges a fost amendat deoarece, din ordinul sau, o cantitate mare de deseuri stranse cu aceasta ocazie au fost aruncate pe marginea unui parau din zona.

Concluzia e ca acei tineri implicati in proiectul care s-a numit Let’s do it Romania au dat un semnal, de aici incolo mai tine si de educatia unora si daca vor sa se  dezvete de obiceiurile proaste pe care le au. Si asta din constiinta, nu pentru ca niste tineri voluntari au luat initiativa. E prea mult pentru romani?

Reclame

Un gând despre „Dupa Let’s do it Romania

  1. Pingback: Eu « Silence's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s