Noroc la femei


Pe coperta numarului din aceasta saptamana al revistei Pro TV Magazin o regasim pe Alexandra Dinu, prima sotie a fotbalistului Adrian Mutu, o fata care mi-a placut intotdeauna si care ne spune cu ce s-a mai ocupat in ultimul timp: e de 3 ani cu un bogatas italian, a facut niste filme si, citindu-i afirmatiile, am descoperit o persoana reconfortant de normala pentru vremurile nebune pe care le traim.

Apropo, ce noroc a avut Mutu in viata la femei cum n-au multi barbati: ambele femei cu care s-a insurat sunt niste tipe superbe si cu cate altele stim ca a mai fost. Veti spune, poate, ca daca nu era fotbalist si deci n-avea bani, nu trageau nici femeile la el ca albinele la miere, dar de cati alti fotbalisti romani ati auzit ca ar fi avut atatea aventuri cu femei frumoase?

Din pacate pentru el, s-a remarcat si prin numeroase episoade de indisciplina, ceea ce ne face sa nu-l mai invidiem pentru ca, de cele mai multe ori, el si-a cautat-o. O fi el talentat, dar are si probleme de comportament. Altfel cum va explicati ca problemele se tin scai de el?

Reclame

2 gânduri despre „Noroc la femei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s