Cel mai bun show de divertisment din Romania


ÎnTRECEREA ANILOR

Articole care sa critice-pe buna dreptate- programele de la televizor am gasit in multe locuri insa eu vreau sa laud astazi o emisiune, pe care eu am pariat inca de cand am citit in presa despre acest format, inca inainte de a vedea prima editie, fiind de parere ca poate deveni cel mai bun show de divertisment din Romania. Fireste, pentru cine va sti s-o aprecieze.

Este vorba de emisiunea „InTrecerea anilor” de la TVR, un show de sambata seara, prezentat de Mircea Radu, care aduna laolalta tot ce au avut mai bun anii ’50-’90 in muzica, televiziune, sport, cinema si moda. 

Concursul dintre doua decade este un pretext pentru a aduce pe scena personalitati din domeniile amintite, oameni valorosi care chiar au facut ceva in viata, spre deosebire de pustoaicele siliconate si de fantii inchipuiti de pe alte posturi, precum si cantareti romani si straini care sa ne (re)aduca melodii celebre cu care au avut succes intr-o anumita perioada.

Cu aceasta ocazie ne amintim si de evenimentele care au facut istorie in timpul deceniilor aflate in concurs, datorita unor prezentari succinte facute de conducatoarele celor doua echipe- doua dintre cele mai frumoase fete de la televiziunile din Romania- nu va spun cum le cheama, intrebati-ma daca vreti sa stiti 😉

Ati putea spune: dar e o emisiune importata. Asa si? Nu e singura, sunt multe formate de emisiuni la posturile romanesti, preluate din strainatate si adaptate pentru piata de la noi. (ex. Dansez pentru tine) Nu inventeaza romanii televiziunea ci, deseori, aplica modele care pot avea, sau nu, succes si la publicul de aici.

Acestea fiind spuse, va recomand calduros aceasta emisiune-spectacol de pe TVR, un post pe care il criticam pentru ca ne cere banii pentru abonamentul TV, dar ne mai si ofera programe care merita cheltuiala.

Reclame

2 gânduri despre „Cel mai bun show de divertisment din Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s