Ronaldo se lasa dupa ce vede Romania


Amicalul Brazilia-Romania, programat pe 7 iunie la Sao Paulo se anunta oricum un eveniment fotbalistic de senzatie, dar azi am aflat ca aceasta partida va fi si meciul de retragere al lui Ronaldo, jucator care a marcat istoria fotbalului in anii ’90 si 2000, dublu campion mondial cu nationala Braziliei si cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (15 goluri) si care se retrage la 34 de ani din cauza repetatelor probleme medicale.

Iata cum si fotbalistii nationalei noastre vor avea parte de un meci istoric dar si de o reclama grozava, dat fiind si noul context in care se disputa partida, dar vor vedea si ei cum se joaca fotbal adevarat, ceea ce am vazut rareori in ultimul timp din partea lor. Amicalul cu Brazilia se va disputa în turneul pe care tricolorii îl vor face în America de Sud, în care vor mai întâlni şi Columbia, la 11 iunie. Daca punem la socoteala si amicalul cu Argentina, cu care trebuie sa se inaugureze noul stadion National, tragem concluzia ca „tricolorii” vor avea un program incarcat in vara. Speram ca nu va trece mult timp pana cand vor intalni astfel de echipe si in „oficiale”.

P.S : Titlu azi (joi) in „Adevarul”: „Ronaldo se lasa de fotbal dupa meciul cu Romania”. Un titlu care poate fi interpretat, daca vreti, si intr-o cheie comica.

Reclame

2 gânduri despre „Ronaldo se lasa dupa ce vede Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s