Romanii au talent…de telespectatori


Nu va povestesc formatul, fiindca la ce audienta inteleg ca face, poate ati vazut vreo editie sau aveti idee de ce se intampla prin emisiune sau ati vazut variantele din strainatate, ca doar si „Romanii au talent” este un show importat, lucru care nu m-a deranjat niciodata si am mai spus-o.

Unii dintre cei veniti la aceasta emisiune chiar reusesc sa impresioneze publicul, fie ca e vorba de niste copii care interpreteaza uimitor de frumos bucati muzicale, trupe de tineri care produc momente spectaculoase de dans ori de oameni obisnuiti care, indiferent de meseria lor, au si talent vocal remarcabil. Altii arata insa ca si-au pierdut simtul ridicolului, amintindu-mi de vorba aceea cu gradina lui Dumnezeu, cu gardul pus mereu prea jos, manifestandu-se pe scena cum ii taie capul. Si asta pentru a dobandi o faima de moment si a se fali apoi in fata vecinilor si cunoscutilor ca au aparut la televizor. Cum au facut-o, eh!, de asta le pasa mai putin. 

Si totusi, nu toti se arata impresionati de emisiunea asta, care ii tine pe romani smirna in fata televizoarelor (e drept ca, in cazul unora, mai mult pentru a se amuza), daca ar fi sa te iei dupa audientele cu care se lauda postul care o transmite. Mai sunt si voci critice. Voua cum vi se pare acest program?

Reclame

2 gânduri despre „Romanii au talent…de telespectatori

  1. Nu m-am uitat niciodata, dar am citit un articol pe un blog despre baiatul acela cu voce de aur. Chiar m-a impresionat, sper sa castige, merita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s