Bosnia invinge Romania


 

Bosnia - Romania, in preliminariile Euro 2012

Nu sunt multe de spus, dupa o noua prestatie dezamagitoare a nationalei. Am existat doar in prima repriza, cu o executie superba a lui Marica si alte cateva zvacniri, mult prea putin pentru o nationala ce vrea la Euro.

In repriza a doua bosniacii ne-au inghesuit in propriul nostru careu, iar victoria pe care au obtinut-o e una fireasca. Asa cum remarcau si comentatorii, intr-unul din momentele lor non-patriotarde, e un rezultat care premiaza fotbalul. Gazdele si-au folosit toate atu-urile in fata unei nationale a Romaniei care n-a stiut ce sa faca cu avantajul obtinut in prima parte si care si-a dezvaluit toate slabiciunile in cea secunda.

Cat despre Razvan Lucescu, pe care l-am sustinut pana acum, nu pot sa-i inteleg incapatanarea din cauza careia pierde de fiecare data, aceea de a miza pe unii jucatori mediocri, care nici pe la cluburile lor nu mai joaca.  In fotbal, se spune ca antrenorul se cunoaste la pauza si la schimbari. Ei bine, schimbarile facute au accentuat ideea de teama, de automultumire (de ex. la noi intra mijlocasi defensivi, la ei, jucatori ofensivi). Astfel, au castigat cei care (atentie, cliseu!) si-au dorit mai mult victoria. Concluzia: mintile inguste nu pot castiga nimic. 

Romania a ajuns, conform rezultatelor, in galeria echipelor fara victorie in preliminarii, alaturi de pigmeii fotbalului si apropo de pigmei, nationala are sansa sa se masoare, marti, cu Luxemburg. Mi-e sa nu se termine egal!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s