O bere pe drumul mingii


Astazi, campania „Drumul mingii ” a ajuns si la Pitesti. In cadrul acesteia, 1.000 de iubitori ai fotbalului vor merge pe rând cu mingea la picior aproape 2.400 de kilometri, prin 35 de oraşe, începând cu Timișoara, cu staţia finală Braşov, locul de desfăşurare a finalei Cupei României. Si iata ca nu putea lipsi din program si orasul nostru, unul cu traditie fotbalistica, oras care a dat lumii nume importante ale fotbalului romanesc, cum ar fi Nicolae Dobrin sau Adrian Mutu (precum si pe altii, pepiniera argeseana fiind recunoscuta in fotbalul autohton).

Pentru a sustine aceasta campanie, au fost invitate si foste glorii precum , Rodion Camataru, Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Sorin Cartu si altii. Primii doi din aceasta enumerare au fost si ei prezenti, astazi, in Piata Primariei cu aceasta ocazie.

Tot astazi, bloggerul Chinezu, pe care am avut bucuria sa-l cunosc si care de asemenea sustine campania „Drumul Mingii”, a invitat bloggerii si twitteristii din Pitesti la o bere Timisoreana ( brandul initiator al acestei campanii) in localul Siblani, drept pentru care am dat si eu curs invitatiei. Acolo am cunoscut oameni noi si interesanti si am petrecut cateva ore intr-o companie agreabila, abordand o mare varietate de subiecte. Apreciez aceasta idee si sper sa se mai iveasca astfel de ocazii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s