Eurovision dublat in romaneste


 Am vazut aseara la stiri un material din care aflam ca, la Dusseldorf s-a organizat o receptie pentru toti participantii Eurovision 2011, concurs care are loc acolo in aceasta saptamana (marti si joi-semifinalele, sambata-finala). Au fost prezenti, fireste, si reprezentantii Romaniei, Hotel FM, care vor intra in scena in cea de-a doua semifinala, cea de joi seara.

 Spre finalul materialului, l-am vazut si pe cantautorul Victor Socaciu in delegatia Romaniei. Ca o paranteza, poate ati auzit de proiectul de lege pe care l-a initiat ca parlamentar, prin care cere inlocuirea subtitrarii filmelor straine de la televizor cu dublarea lor in limba romana,  propunere care a starnit serioase controverse si vii reactii in ultimele zile, inclusiv in online. Revenind,   se pare ca Victor Socaciu s-a oferit sa dubleze in romaneste pentru TVR toate piesele din concurs.

UPDATE: Din prima semifinala s-au calificat Serbia, Rusia, Elvetia, Georgia, Finlanda, Islanda, Ungaria, Lituania, Azerbaidjan si Grecia. 

UPDATE: Din a doua semifinala merg mai departe  Suedia, Danemarca, Slovenia,Romania, Bosnia-Hertegovina, Ucraina, Austria, Irlanda, Estonia si Republica Moldova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s