Spectacol total de Zilele Pitestiului


 Vineri seara, in Piata Primariei din Pitesti a avut loc un spectacol prilejuit de Zilele Pitestiului, unde au fost invitate trupele Tentatii, HI-Q si Bosquito. Asa cum era si firesc, ultimele doua trupe, fiind si cele mai cunoscute, au atras si cei mai multi spectatori.

Trupa HI-Q avea si ea ceva de sarbatorit, deoarece cu doar o seara in urma implinisera 15 ani de activitate, pe care i-au sarbatorit printr-un concert intr-un local din Bucuresti. Cei trei componenti ai trupei, Dana, Florin si Mihai, ne-au oferit un spectacol reusit, in care au cantat cele mai cunoscute piese ale lor. Publicul numeros a cantat cu ei si a aplaudat dupa fiecare melodie.

Bosquito, reveniti pe piata muzicala din Romania dupa o absenta indelungata, ne-au reamintit de melodiile pe care le ascultam deseori si care ne-au facut sa-i indragim si au povestit ca startul trupei lor se leaga de orasul nostru, fiindca dupa un concert la Pitesti, in care au cantat si piesa „Hopa, hopa” au inceput sa fie difuzati de radiourile romanesti chiar cu aceasta melodie.

Seara a fost completata si de un spectacol minunat de lumini realizat de Fantana muzicala amplasata chiar langa Primarie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s