Inca un premiu pentru muzica romaneasca


Românii Edward Maya şi Vika Jigulina au obţinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011, decernate duminică seară, la Las Vegas.  La evenimentul de decernare a premiilor celui mai puternic clasament muzical din lume, piesa „Stereo love” de Edward Maya şi Vika Jigulina a fost desemnată câştigătoare la categoria Top Dance Songs, la care a fost nominalizată, cu două piese, şi celebra Lady Gaga.

Acesta este, deci, un alt succes pe care il bifeaza muzica romaneasca in strainatate si care consacra si alte nume in afara Innei. Si daca va mai spun ca acum doua seri am auzit pe Rai Uno, pe fundalul unui moment artistic, la o emisiune de tip quiz-show, piesa Alexandrei Stan, Mr.Saxobeat, ce mai ziceti? E inca o dovada ca acesti cantareti prind tot mai bine la publicul din Europa.

Si inca ceva: in timp ce noi ii luam la misto pe anumiti cantareti de la noi sau de afara, acestia isi vad de treaba si, in ciuda lucrurilor ce se spun despre ei, merg mai departe, progresand in cariera. Altfel spus, au maturitatea de a nu se lua dupa orice clevetitor de pe net.  Cat timp unii ii ironizeaza, interpretii se bucura de reusite. Suna echitabil, nu?

Reclame

Un gând despre „Inca un premiu pentru muzica romaneasca

  1. Ai mare dreptate in legatura cu Mr Saxobeat. Eu ascult diverse posturi de radio din Austria, pe Internet, si foarte des apare Mr Saxobeat… mai des chiar decat Inna!
    In Turcia, in schimb, era super-cunoscuta si super-ascultata Inna…
    Cat despre Edward Maya, bravo lui, mare noroc pe el..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s