Charlene Wittstock, viitoarea printesa de Monaco


Suspense à Monaco : le grand secret de la Guest list

Inca o nunta regala urmeaza sa aiba loc in acest an. Dupa mult-mediatizata nunta a printului William,  de data asta Printul Albert al II-lea de Monaco, in varsta de 52 de ani, se va casatori pentru prima oara in viata la sfarsitul acestei saptamani cu inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock (33 ani). La acest eveniment foarte asteptat in Principat, urmeaza sa ia parte inalti oameni de stat, crema lumii mondene, oameni de afaceri importanti etc. In acelasi timp, toti ochii vor fi atintiti timp de doua zile pe aceasta superba destinatie turistica.

Imi amintesc acum ce am mai citit despre povestea fascinanta a casei regale de Monaco si despre viata tumultuoasa a membrilor sai. Spre exemplu, despre nunta tatalui printului Albert, printul Rainier, cu actrita Grace Kelly, o frumoasa poveste de dragoste care s-a sfarsit, insa, tragic, dupa ce ea a murit intr-un accident de masina. Apoi, de-a lungul anilor, presa a scris o multime de articole despre escapadele amoroase ale printului Albert si despre surorile sale, Stephanie si Caroline, care au avut si ele multe probleme in dragoste.

Poate acest eveniment social nu va primi din partea mass-media romanesti atentia de care s-a bucurat nunta printului William, dar mi se pare un moment interesant pentru aceia care mai urmaresc, din cand in cand, actualitatea externa.

Anunțuri

Un gând despre „Charlene Wittstock, viitoarea printesa de Monaco

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s