Relatia dumneavoastra cu tehnologia


Unu din trei oameni se simte copleşit de ultimele descoperiri tehnologice. Mai exact, de prea multă informaţie. Asta arată un studiu realizat de Universitatea Cambridge din Marea Britanie.

De cealaltă parte, cei care se simt copleşiţi de prea multă tehnologie s-au arătat nemulţumiţi şi de alte aspecte ale vieţii lor, iar cei împăcaţi cu tehnologia s-au considerat oameni în general fericiţi. Aproape 42% dintre cei intervievaţi au spus că încearcă în mod conştient să mai reducă modul în care folosesc tehnologia, în timp ce 42% dintre adulţii şi copiii chestionaţi au afirmat că încearcă să reducă şi timpul petrecut pe site-urile de socializare.

Mai mult de o treime din părinţi au afirmat că tehnologia le-a întrerupt viaţa de familie. Utilizatorii cred că este nevoie de reguli mai ferme pentru ca adulţii să ştie în permanenţă ce fac copiii lor pe internet. 58% dintre familii consideră însă tehnologia drept un lucru bun.

Care este relatia dumneavoastra cu tehnologia?

Anunțuri

3 gânduri despre „Relatia dumneavoastra cu tehnologia

  1. Una foarte proasta, spre dezastruasa…asa cum mentionam si pe celalalt articol, nu reusesc sa tin ritmul, sunt depasita, coplesita, chiar deprimata. Mai ales ca toti din jur se descurca excelent, doar eu par inapta. E frustrant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s