Cum s-au imbatat romanii de Sarbatori


De la inceputul anului tot auzim prin mass-media de excesele pe care le-au facut romanii de sarbatori. Cele alimentare deja nu ne mai surprind, oamenii continua sa nesocoteasca toate sfaturile pe care le primesc din partea medicilor si apoi tot pe mana acestora ajung.

Si cum mancarea buna merge de minune si cu o bautura asociata, si aici compatriotii nostri au intrecut masura. Si nu e doar o impresie de-a mea, inalte foruri internationale o dovedesc. S-a facut atat de multa vorbire zilele astea despre bautura, incat un strain, daca ne-ar auzi, ar crede ca suntem un popor de betivi. Si din cauza consumului excesiv de alcool, acestia ajung sa produca tot felul de incidente, unele foarte grave.

Chiar asa suntem? Chiar nu stim sa ne oprim la timp pentru a nu ne face rau noua insine si celor din jur? Nu vorbesc de consumul de alcool in general (desi s-ar putea initia o intreaga discutie pe tema asta) ci mai degraba de cel din perioada sarbatorilor. Nu zice nimeni sa nu consumam cate un pahar-doua cu aceasta ocazie, dar fara excese. Cand se pierde simtul masurii, cu totii putem sa fim afectati de urmarile acestui comportament.

Reclame

3 gânduri despre „Cum s-au imbatat romanii de Sarbatori

  1. Nu stiu ce sa zic, la noi n-a fost asa. Am mancar si baut parca mai outin decat in alti ani si a fost bine. Nu ca n-am fi avut ce. Poate ca noi romanii exageram un pic in ceea ce priveste masa de sarbatori, dar astia suntem…

  2. Dupa cum vezi, nu, nu se pot opri pentru ca nu doresc sa se opreasca. In asta consta distractia lor maxima, in a bea cat mai mult. Iar la barbati mai e cum mai e, pe mine ma deranjeaza cand aud pusti de liceu (chiar boboci)ca se grozavesc cu faimoasele lor betii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s