Unii cu barfa, altii cu reusitele


De multe ori cand aflam de succesul cuiva pe care fie ca nu-l cunoastem personal, ne patrunde un sentiment de frustrare amestecata cu invidie. Uitati-va, de exemplu, la realizarile interpretelor romanesti in strainatate, precum Inna sau Alexandra Stan. Imediat, au aparut si voci critice: „Mari cantarete si astea, pun CD-ul sa cante, si ele se fataie pe scena” zic ele. Au ele priza la publicul carora li se adreseaza? Se pare ca da. Poate chiar la marea masa a publicului. Fac ele mai multi bani decat aceia care le barfesc pe net fara argumente? In mod sigur.

E clar, succesul vine la pachet si cu antipatia pe care le-o vei trezi unora. Poate stiti vorba ceea: „Succesul e ca sarcina, cu totii te felicita, putini stiu, insa, prin cate ai trecut ca sa ajungi aici”. Fie ca ai prins o conjunctura favorabila, ai stiut sa te adaptezi vremurilor, ai un sprijin important sau, pur si simplu, te ridici prin eforturi proprii, continua sa urmezi acea cale, fiindca te vei realiza, ori nu asta cautam cu totii? Multi te vor judeca, nu vei fi scutit de contestari si nu-i vei putea multumi pe toti si nici n-ar trebui sa incerci, de altfel.

Asadar, n-ar fi mai bine ca fiecare sa-si vada de ale sale si sa mai lase deoparte carcoteala, pentru ca, in timpul pe care unii il petrec barfindu-i pe cei care, intr-un fel sau altul, au succes in ceea ce fac, acestia progreseaza si ne trezim ca aflam cat de departe au ajuns, fara sa intelegem si cum au reusit.

Reclame

2 gânduri despre „Unii cu barfa, altii cu reusitele

  1. Ia te uita, pot sa dau like-uri. Ce descoperire. :)) Aia cu barfa sunt niste invidiosi care mor de ciuda ca altii reusesc in viata si ei nu. Sunt pe toate drumurile frustrati din astia…deh, e mai comod sa critici si sa judeci munca altora.

  2. Pingback: La cinema … « Silence's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s