Oltchim-Gyor 35-31


Prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor la handbal feminin a avut doua reprize total diferite: in prima Oltchimul a inceput bine, dar Gyorul a preluat conducerea, datorita jucatoarelor de la 9 m (Gorbicz, Loke, Amorim) carora le-au intrat majoritatea mingilor, iar in ultimul minut Lekic a inscris un gol de generic- aruncare cu spatele la poarta, stabilind scorul la pauza, 17-13.

In cea de-a doua, Oltchim a intrat intr-o stare de gratie, reusind o revenire uluitoare, parca necaracteristica echipelor romanesti si datorita unui joc entuziasmant, a ajuns chiar sa conduca pe tabela. Sustinute si de un public frenetic, fetele antrenate de Radu Voina au jucat exact in aparare si scanteietor in atac, reusind executii spectaculoase prin Puscasu, Nechita si Vizitiu. La un moment dat, au ajuns sa conduca chiar cu 7 goluri (28-21) si nu ne doream decat sa poata tine acest ritm pe toata durata reprizei.

La aceasta evolutie a contribuit mult si portarita noastra, Hutupan-Dinu, autoarea unor interventii foarte bune, care au pastrat o diferenta de 4-5 goluri in favoarea noastra. Partida s-a incheiat cu scorul de 35-31, iar Oltchim va trebui sa apere in returul dificil de la Veszprem aceasta diferenta. Daca vor juca cu aceeasi determinare si vor crede in sansa lor pana la capat, calificarea in finala poate fi obtinuta. Acum chiar au ce apara!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s