Va plac sporturile de iarna?


La Soci a inceput a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna. Unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului va dura 16 zile si ne va aduce in atentie disciplinele sportive hibernale pe care unii dintre noi poate ca le si practica dar pe care, probabil, celor mai multi le place doar sa le priveasca. Spre deosebire de JO de vara, acestea par sa aiba un public separat, deoarece nu toti apreciaza sporturile pe zapada si gheata, care nici nu sunt la indemana tuturor.

In ce ma priveste, in copilarie urmaream la TV competitiile de schi alpin, biatlon sau sarituri cu schiurile, iar pe cele de patinaj artistic le vizionez si acum cu aceeasi placere. In ultimii ani, n-am mai urmarit cu acelasi interes sporturile de iarna dar, cu siguranta, voi da o „tura” zilnica pe partie, pe trambulina sau pe patinoar, prin intermediul transmisiunilor televizate. Astfel, ma astept ca Jocurile Olimpice sa-mi trezeasca din nou interesul pentru sporturile anotimpului rece, fie ele mai mult sau mai putin promovate.

Pana acum, aspectul financiar al Jocurilor a prevalat in relatarile dinaintea startului propriu-zis, aceasta editie fiind cea mai scumpa din istorie, Dar si specificul locului de disputare al JO, un oras situat la Marea Neagra, care are si o parte montana, intr-o tara care doreste sa-si imbunatateasca imaginea cu aceasta ocazie, a nascut numeroase discutii.

Voua va plac sporturile de iarna? Ce va propuneti sa urmariti la aceasta editie?

Reclame

Un gând despre „Va plac sporturile de iarna?

  1. Da, ador si sporturile de iarna. In limita timpului disponibil vizionez orice. Imi place spiritul acestor jocuri si e o lume deosebita, parca mai mica unde toata lumea se cam cunoaste care se bucura pentru participare. Cap de afis e patinajul artistic, apoi sariturile unde din pacate austriecii mei nu sunt in forma si apoi …. orice.
    La chestiile financiare nici nu vreau sa ma gandesc, las sportivii sa ma incante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s