Romanii, avizi de mari performante


Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, in fata Mariei Sharapova, in trei seturi: 4-6, 7-6, 4-6. Astea sunt datele seci pe care, fatalmente, le va retine istoria. Insa, ceea ce vom retine noi toti, atat cei care i-am urmarit parcursul de pana acum cat si cei care au descoperit-o recent, este ca avem o mare sportiva care merita toata admiratia noastra.

„Oamenii pot sa uite multe: ce ai spus, ce ai facut, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta” spune o vorba de duh. Iar Simona ne-a bucurat sufletul cu fiecare victorie, ne-a facut sa visam frumos cu fiecare meci si ne-a dat niste strasnice lectii de viata si de comportament in scurta-i, pana acum, cariera. A reusit sa poarte numele Romaniei prin lume, mult mai eficient decat orice politician si ne-a facut sa ne simtim importanti.

Astfel, s-a verificat inca o data ca romanii sunt atat de avizi de mari performante, pentru ca acestea le mai aduc cate o alinare, intr-o viata plina de greutati si, ori de cate ori apare un sportiv cu rezultate importante, se incoloneaza, cu mic, cu mare, pentru a-l sustine.

Finala de azi, care trebuie sa-l fi multumit si pe cel mai exigent spectator de tenis, prin angajamentul dovedit de cele doua jucatoare, a avut cateva momente de neuitat. Am vazut o Simona care n-a abandonat niciodata lupta, care la cel mai frumos punct al meciului ar fi fost in stare sa returneze de oriunde si care, daca isi va imbunatati anumite imperfectiuni ale jocului, va deveni jucatoarea ideala.

Felicitari, Simona! Ne bucuram ca te-ai ridicat dintre noi, ca amintesti mereu asta, desi Romania nu prea te-a ajutat la inceputul drumului tau. Si ca ne arati calea de urmat: munca, seriozitate si pasiune.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s