Amurgul zeilor


Cea mai mare surpriza a Campionatului Mondial pana acum s-a produs aseara, cand campioana mondiala en-titre si dubla campioana europeana Spania a pierdut si al doilea meci de la aceasta editie a CM, 0-2 cu Chile si a ratat calificarea in optimi.

Asadar, una dintre marile favorite ale acestui turneu final va parasi competitia la finalul fazei grupelor. Echipa care a dominat fotbalul european si mondial in ultimii sase ani este eliminata prematur de la Mondialul brazilian si astfel se incheie cea mai de succes era din istoria nationalei Spaniei.

Asa cum inspirat remarca un comentator, ca o coincidenta, dupa ce regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat acum cateva zile, dupa 40 de ani de domnie, este randul echipei care a condus lumea fotbalului in ultimii ani, sa cedeze locul altcuiva. Practic, Spania impartaseste soarta altor echipe precum Franta, care dupa ce a castigat CM ’98 si Euro 2000, a parasit CM 2002 inca din faza grupelor, avand o prestatie dezamagitoare. Iar prima pagina de azi a cotidianului sportiv spaniol Marca spune tot:
Embedded image permalink

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s